Motyw graficzny PS 39

POŻEGNANIE PRZEDSZKOLA - grupa "Tygryski"

W poniedziałek - 20 czerwca 2022 roku - w grupie III "Krasnoludki" i IV "Tygryski", w obecności rodziców i pozostałych członków rodzin przedszkolaków, odbyło się uroczyste zakończenie roku przedszkolnego. Starszaki, które po wakacjach zasiądą w szkolnych ławkach, żegnały przedszkole, a młodsze dzieci pożegnały swych starszych kolegów i koleżanki. Sześciolatki już po raz ostatni w swojej przedszkolnej karierze zaprezentowały pożegnalny program artystyczny, na który złożyły się wiersze, piosenki i tańce. Z rąk dyrekcji Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Kielcach: pana Andrzeja Mazura, pani Marzeny Piwowarczyk i pani Renaty Jabłońskiej przyszli pierwszoklasiści otrzymali pamiątkowe dyplomy ukończenia przedszkola oraz upominki. Dziękujemy wszystkim dzieciom za ten wspaniały, wspólny przedszkolny czas, rodzicom za zaangażowanie i każdą chwilę, kiedy mogliśmy wspólnie myśleć o naszych przedszkolakach. Powodzenia na nowej drodze obowiązków szkolnych!

opis: Beata Suchogórska